انار دون کن دستی پارسینا parsina
انار دون کن دستی پارسینا parsina

انار دون کن دستی پارسینا کاربردی آسان دارد کافیست انار را از وسط نصف کنید و به صورت واررونه بر روی صفحه مشبک انار دون کن قرار دهید سپس محافظ گرد انعطاف پذیر را روی آن قرار می دهید و با چندین ضربه قاشق بر روی محافظ پلاستیکی تمامی دانه های انار از پوسته آن جدا می شود.
روش استفاده از انار دون کن:
1.ابتدا تاج انار را با چاقو برش دهید.
2.انار را از وسط نصف کنید.
3.انار نصف شده را روی انار دون کن قرار دهید و با قاشق روی آن ضربه بزنید.
4.انار های دون شده را در ظرف های مورد نظر سرو کنید.
9500 تومان
نظرات کاربران